Spøttrup
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 31. marts 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 31. marts 2023

DR1

05:15  

Landsbyhospitalet (58)
Landsbyhospitalet (58) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Stella får en ny værelseskammerat, som gør stort indtryk på portøren Alun. Mr. Middleditch vender tilbage til The Royal, denne gang som patient. Dr. Weatherill må overbringe dårlige nyheder til en ung, talentfuld fodboldspiller. Og dr. Banner forsøger at hjælpe en ung kvinde fra et hippiekollektiv, hvor lederen kun vil tillade beboerne at bruge alternative lægemidler.

06:00  

I klimaforandringernes spor (3:4)
I klimaforandringernes spor (3:4) Svensk dokumentarserie fra 2020. (I klimatets spår) En mårhund, der skal være "dobbeltagent", slippes løs i Sydsverige. Sverige har varmere vintre og somre end andre arktiske regioner, og moksusokserne står over for store udfordringer, når klimaet ændres. Trægrænsen klatrer opad, og højfjeldet er en truet naturtype. Samtidig bliver ekstremt vejr mere almindeligt, og elgene får problemer, når der kommer mere nedbør. De sulter i den dybe sne, og mange af søger mod gårde for at finde føde.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN Som den første nuværende eller tidligere amerikanske præsident er Donald Trump blevet tiltalt i en straffesag. Den tidligere præsident afviser anklagerne og kalder det 'politisk forfølgelse'.

07:11  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Demens - Det nationale demenssymbol, Depression - så bør man søge hjælp og Spar på energien.

07:15  

Kriminelt: Jagten på pengesmuglerne
Kriminelt: Jagten på pengesmuglerne I Københavns Lufthavn leder politi og specialtrænede hunde efter kontanter i passagerernes bagage. For kriminelle sender store beløb danske kroner i rede penge ud af landet. Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:20  

Kriminelt: Min eller voldsmandens frihed?
Kriminelt: Min eller voldsmandens frihed? Birgitte blev gang på gang tæsket og truet af sin kæreste, og han blev dømt til at bære en fodlænke, der alarmerer politiet, hvis han nærmer sig hende og hendes norske hjemby. I Danmark stak Sarah af fra sin kontrollerende og voldelige kæreste, og siden da har hun mistet sit hjem og sin frihed. Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet Det er sexistisk, når arbejdspladser - særligt i byggebranchen - har nøgenkalendere hængende. Det skal stoppe nu, ellers skal Arbejdstilsynet på banen, mener både medarbejdere og byggeorganisationer. Tommy Ahlers kan nu kalde sig adjungeret professor - men kan han svare på 10 spørgsmål til professoren? Paramediciner oplever, at vi ikke ved, hvordan vi skal reagere, når udrykningen nærmer sig - og det kan potentielt koste liv. Aftenens værter er Nola Grace Gaardmand og Kristian Ring-Hansen Holt

08:41  

Explainer - Sådan føles det at vente på nye organer
Explainer - Sådan føles det at vente på nye organer Camilla har fået transplanteret tre organer. To gange. I årevis var hendes liv sat på pause, mens hun ventede på de rette donororganer. Det samme gør hundredvis af danskere hvert år. Og nu debatteres det, om det danske donorsystem skal ændres.

08:50  

Redningshundene (2:8)
Redningshundene (2:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Den lille hundehvalp Nano er flyttet hjem til Maria og Jan i Tromsø. Drømmen er, at han skal trænes til at blive redningshund. Men har han de egenskaber, som skal til?

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Viser minksagen at vi lever i en retsstat eller en bananrepublik? Mads Brügger og Kristian Madsen diskuterer. Astrid Berg er vært.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

06:00  

Luk op Luk i - GENERT
Luk op Luk i - GENERT Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.

06:15  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

06:30  

Sarah og And - Julelys
Sarah og And - Julelys

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Politi (1)
Motor Mille og uniformerne - Politi (1) Nogle mennesker lever af at hjælpe andre, fx politiet. I dette afsnit fortæller Motor Mille om dengang hun sammen med en politimand og politihunden Elvis fandt en tyv, der var på spil og lærte, hvad man som politimand skal være god til.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:40  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (4)
Vidundervovsen Vaffel (4)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (2)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (2) Bjørn, Nikoline og Jose beslutter sig for at stjæle Grundloven på Rigsarkivet, før skurkene får fat i den. Men skurkene har en plan for deres kup, så børnene har travlt. Imens forsøger Kristian at finde en vej ud af fængslet.

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:25  

Husdrømme (8:8)
Husdrømme (8:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Jim og Josefin, der har fundet en helt fantastisk grund i Malmø, hvor de vil bygge det drømmehus, som Josefin selv har tegnet. Da Gert Wingårdh et par uger før byggestart undrer sig over den planlagte placering af huset, får det store konsekvenser for Jim og Josefin!

10:15  

Husdrømme (7:8)
Husdrømme (7:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger Miaad og Oriana. Miaad vil gerne vise sin kone, at han er i stand til at bygge deres livs drømmehus, men han vælger at begynde i mindre skala, nemlig med et lille hus i et klassisk kolonihaveområde i Malmø. Det viser sig dog, at selv om huset er lille, er udfordringer store!

10:15  

Husdrømme (6:8)
Husdrømme (6:8) Svensk livsstilsserie. Pernilla Månsson Colt og Gert Wingårdh besøger stockholmeren og 'industriromantikeren' Lars, der har fundet sit drømmehus i en lille by uden for Malmø. Huset er en gammel lastvognsgarage fra 50'erne. Det vil han nu lave om til beboelse, men med hans krav om perfektion i selv de mindste detaljer sprænger tidsplanen totalt.

10:25  

Kærlighed til kanaler VI (3:10)
Kærlighed til kanaler VI (3:10) Britisk dokumentarserie fra 2018. (Great Canal Journeys) Skuespillerparret Timothy West og Prunella Scales tager denne gang ud på en rejse gennem kanalhistorien, når de udforsker vandvejene i det nordvestlige England. Turen går fra forstæderne i Manchester med den pulserende 'Gay Village', gennem Storbritanniens første specialbyggede kanal og til den store kanalhavn i Ellesmere.

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (3)
Antikkrejlerne XVIII (3) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (2)
Antikkrejlerne XVIII (2) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

10:30  

Skolernes Sangdag 2023
Skolernes Sangdag 2023 Syng med på gode, gamle og sjove nye sange med Jonas fra DR Ultra, kor fra Sønderjyllands Sangcenter og det fedeste band direkte fra Alsion i Sønderborg. Årets sange er Anemonesangen, Ikke rigtig voksne, Du bliver' hvad du synger, Troldedans, Åh nej nu regner det, Brillebossa og Dag følger nat. Sangdagen bliver dirigeret af Mette Rasmussen.

11:10  

Gåden om Odin: Manden på stenen
Gåden om Odin: Manden på stenen Historiker Cecilie Nielsen tager på en opsigtsvækkende jagt ind i vores fælles fortid. For der er noget, hun undrer sig over: er det virkeligt Jesus, man ser på Harald Blåtands Jellingsten, selve Danmarks dåbsattest, og som findes på første side i vores pas? Det er et spørgsmål, der leder hende ind i en mørk og dyster fortid - Odins fortid. For måske spiller den gamle gud en langt større rolle for Danmarks begyndelse, end vi før har troet.

11:40  

Gåden om Odin: Haralds guder
Gåden om Odin: Haralds guder Harald Blåtand påstår, han kristner danerne. Men da historiker Cecilie Nielsen, sammen med nogle af landets førende arkæologer, gør en utrolig opdagelse, viser der sig en helt anden side af Danmarks første kristne konge. Og fra under en af kongens ringborge, begynder der at dukke lig op, som afslører vores brutale fortid.

TVR

09:07  

Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen
Vilde vidunderlige dyr: Musens flugt fra uglen En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse
Vilde vidunderlige dyr: Skovmyrerne fanger en skarnbasse En stor skarnbasse er på vej direkte mod en myretue. Myrerne alarmerer hinanden og går til angreb. For en skarnbasse kan nemlig blive til lækker myremad, hvis myrerne altså kan vinde over det store insekt.

09:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Nilkrokodillen Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den frygtindgydende Nilkrokodille. På sin rejse møder han en flok tantalus aber, som har været oppe at slås. Han møder også en mærkværdig fugl med et hoved som en hammer samt nogle meget sure elefanter.

09:30  

MikroMakkerne - Ådseljagt
MikroMakkerne - Ådseljagt MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag går Selma og Milton på ådseljagt. Et ådsel er et dødt dyr, som mange små dyr lægger æg i og spiser af. Sammen med NaturMikkel besøger de et rådnebur, som lugter fælt men er spændende at se.

09:39  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:59  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Mission Valhalla (6)
Mission Valhalla (6) Thors hammer er væk! Thors magiske hammer Mjølner, der måske er gudernes stærkeste våben i kampen mod de onde jætter. Det er ikke så godt, hvis Thor ikke har sin hammer, når dommedag måske er nær. Sammen med den modige, jordiske heltinde Hilde drager kærlighedsgudinden Freja ud for at skaffe Thors hammer tilbage. For Valhalla!

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (5)
Cirkusliv i savsmuld (5) Cirkus mangler penge. Cirkusdirektøren reddes dog hjerteligt af Signe og Brasnik, som for et par af direktørens brugte underbukser, låner ham af deres ugeløn.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sælen kan sove under vandet? Ta´ med Lille Nørd på sæljagt og se om det lykkes Anders og Katrine at lære sælerne et par cirkustricks.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være sømand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg en hemmelig børnerestaurant "7", hvor der serveres store saftige burgere. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:55  

Vilde venner III (2)
Vilde venner III (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De lave et nyt hjem til en flok forældreløse fasankyllinger, fodre en stor stormåge, og slippe en sølvmåge ud i naturen hvor den hører til.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2014 (13)
Bonderøven 2014 (13) Frank murer indervægge i bindingsværkshuset. Johan skal i marken og afprøve sin fødselsdagsgave - en le! En høne har valgt at udruge sine kyllinger uden for hønsegården, så hele familien må i gang med at indfange dem. Sendt første gang 05.11.14

12:45  

Nak & Æd - en alligator i Florida (6:10)
Nak & Æd - en alligator i Florida (6:10) Sæson 5 (2014). Jørgen og Nikolaj fortsætter deres rejse i Florida i USA. Med armbrøst og lygter skal de i nattens mulm og mørke fra båd prøve at nakke en alligator. Men det er ikke uden risiko. Alligatorer er stærke dyr, og de største kan veje op til 350 kg. Nikolaj ser frem til at skulle lave alligatormørbrad. Så han er meget opsat på ikke at skulle tilberede den alternative menu, som denne gang består af bæltedyr. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 09.03.15

13:30  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Sencha er blevet udstødt. Hun holder sig tæt på sin familie i håb om at blive accepteret tilbage i flokken igen. Stressen ved at opfostre sin familie i en kvægfold får Swift til at flytte.

13:55  

Bagom: Fiskene i Sverige (6:9)
Bagom: Fiskene i Sverige (6:9) Vi går bag serien 'Fiskene i Sverige'. Se hvordan de betagende naturoptagelser er blevet til.

14:05  

Hammerslag 2021 - Huse med fyrtårn
Hammerslag 2021 - Huse med fyrtårn Vild beliggenhed, historiske huse og et fyrtårn i baghaven. Nogenlunde sådan lyder opskriften, når vært, Tina Müller, i denne uges Hammerslag byder velkommen ind i to huse med fyrtårn. Først går turen et smut til Omø, hvor Lena Schmüser og Jacob Carlsson er oppe imod Kristine Virén og Lars Lyng, når de skal gætte, hvad øens fyrmesterbolig, med panoramaudsigt skal koste. Dernæst går turen til Skærbæk ved Fredericia, hvor prisen skal gættes på en gennemrenoveret bolig med fyr og idyllisk have lige ned til Lillebælt.

14:35  

Kender Du Typen? 2019 - med mælk og medaljer
Kender Du Typen? 2019 - med mælk og medaljer Hvem er det, der løber rundt i en Midtjysk plantage og skyder efter hinanden, hygger med mælk og chokolade og skifter bil, når den gamle er beskidt? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på en usædvanlig opgave, når de skal finde frem til ikke bare én, men to kendte hovedpersoner i Kender Du Typen? Vært: Mads Steffensen

DR2

12:10  

Gåden om Odin: Hjelmens magt
Gåden om Odin: Hjelmens magt Danmarks fortid er præget af brutalitet og dystre religiøse ritualer. Historiker Cecilie Nielsen søger efter Odins tilbedere i både Norge, Sverige og England, og dér bliver hun ledt på sporet af en helt særlig hjelm. En hjelm, der måske gør Odin meget mere virkelig, end hun troede.

12:40  

Gåden om Odin: Den romerske gud
Gåden om Odin: Den romerske gud Historiker Cecilie Nielsen står ansigt til ansigt med krigsguden Odin. Det møde bringer hende ud på rejse langt tilbage i tiden, for hvordan opstår Odin egentlig? Og er der andre guder før ham? Måske findes svaret i en ældgammel tekst i Rom, som nazisterne gjorde alt for at få fingrene i?

13:10  

På eventyr i Island (3:3)
På eventyr i Island (3:3) BBC-naturserie fra 2021. (Iceland with Alexander Armstrong) Island er i konstant forandring. Overalt bobler, syder og sprutter det. Denne gang kører Alexander Armstrong op på toppen af Europas største gletsjer for at nyde en speciel frokost. Bagefter sejler han til øen Heimaey, der næsten gik til grunde under et vulkanudbrud i 1973. Og på den sidste del af sit islandske eventyr besøger han Islands farligste strand - og slutter af med den meget særprægede og traditionelle ret kogt fåreøje.

13:55  

Danskernes bolig - Sommerhuset
Danskernes bolig - Sommerhuset Vi bor i parcelhuse, lejligheder, sommerhuse. Hvordan er disse boligformer opstået Hvordan er de at bo i? ? Historien starter med sommervillaen ARKEN i Tisvilde og slutter med et kolonihavehuset JAFFA i Ringsted - i byen flyver tiden af sted, men i sommerhusene kan nogle få dage føles som en evighed. Sendt første gang 16.10.2014

14:25  

Joanna Lumleys Storbritannien (2:3)
Joanna Lumleys Storbritannien (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Joanna Lumley's Britain) Joanna fortsætter sit eventyr gennem Storbritannien. Denne gang starter hun sin tur på de Ydre Hebrider, hvor Harris Tweed-tekstil håndvæves. Bagefter drager hun til Eilean Donan Castle, det mest filmede slot i Skotland - og afslutter sin rejse i Nordirland, hvor hun besøger byerne Derry og Belfast og får en ægte Game of Thrones-oplevelse.

TVR

12:20  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

12:35  

Ramajetterne II (9)
Ramajetterne II (9) Så er der igen ballade i Ramasjang Lufthavn. Alle drengene glemmer helt at arbejde, da smukke Rosa vender hjem fra Australien og tryllebinder dem med gode historier, kage og feriebilleder. Sus må helt alene sørge for, at alt ikke ender i kaos.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet finaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Det store slag står imellem de velklædte og rå Farfars Drenge og de rappe racerdrenge fra Formel 1. Dagens løb byder på store overraskelser, når holdene først skal ned ad Striben på uvant vis og ud på den hemmelige specialbane i Ramasjang Rally Bunkeren. Til sidst skal holdene tre gange rundt på den top-tunede Ramasjang Rally Ringen, hvor intet er, som det plejer. Hvem er det første hold over målstregen og vinder af dette års Ramasjang Rally?

13:30  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster Ebbe er rigtig træt at det dumme fantasi-monster, der stjæler hans kammerjunker. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med en masse sejt klæd-ud-tøj og hjælper Ebbe med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

14:02  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

14:05  

Oda Omvendt II (6)
Oda Omvendt II (6) Oda Omvendt smider Balder ud hjemmefra - så nu må han sove nede i børnehaven. Balder bliver sur på Stine over, at hun laver papmaché i mere end 30 sekunder, og da Stines fædre slet ikke vil lytte til Balders snak om tidseffektivisering, hurtig-zapper Balder dem. Oda Omvendt laver en tidslomme med børnetid til Stine og hendes fædre - men Balder står klar med hurtig-zapperen.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

14:30  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

14:50  

Quizdyrene - Hesten Mika
Quizdyrene - Hesten Mika Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hesten Mika, der får besøg i sin stald, af den altid veloplagte quizvært Stefan. Mika trækker kategorien: dyrene i havet. Men selvom hun er lige ved at gå til af pinlighed, da hun får et spørgsmål om søpølsen, så klarer hun sig gennem quizzen med hjælp fra de andre heste i stalden.

DR1

15:20  

Mord med miss Fisher (17)
Mord med miss Fisher (17) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne Fisher går på jagt efter morderen, da anføreren for det lokale Australian Rules Football-hold findes hængt i et tørklæde fra en rivaliserende klub. At politidirektøren er stor fan af modstanderholdet gør ikke efterforskningen lettere.

16:15  

Mord med miss Fisher (18)
Mord med miss Fisher (18) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Phryne aflægger visit i en eksklusiv modesalon, da salonen pludselig forvandles til et gerningssted. Salonens finansielle bagkvinde findes myrdet, og alle de tilstedeværende er under mistanke.

17:10  

Landsbyhospitalet (59)
Landsbyhospitalet (59) Engelsk dramaserie fra 2007. (The Royal) Hospitalsdirektøren Carnegie forsøger at rejse penge til en ny afdeling for for tidligt fødte børn. Lizzie bliver smidt ud af sin lejlighed og vælger en utraditionel løsning på sit boligproblem. Og søster Brigid bliver hasteindkaldt som babysitter, da dr. Ormerod kaldes ud til en syg patient.

17:55  

Antikduellen (4:30)
Antikduellen (4:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. I denne uge dyster Jan Helmer fra Svendborg Auktioner mod Hans Henrik Voetmann fra Actors' Antiques i København. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i København K og omegn. Sendt første gang 02.05.13

DR2

15:10  

Joanna Lumleys Storbritannien (3:3)
Joanna Lumleys Storbritannien (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Joanna Lumley's Britain) Sidste etape af Joannas rejse i Storbritannien fører hende fra det nordlige Wales til det sydvestlige England og slutter i hendes hjemby London. På vejen besøger hun skiferbrudene ved byen Blaenau Ffestiniog, møder sangeren Wynne Evans og går på opdagelse på tidevandsøen St Michael's Mount, før hun ender sin rejse i London og reflekterer over sine rejseoplevelser.

16:00  

Dansktoppens stjerner: Bamses Venner (4:4)
Dansktoppens stjerner: Bamses Venner (4:4) "[...] Hun går rundt med numsen bar, Hurra...[...]" Ja, Flemming Bamse Jørgensen, der sammen med sit orkester Bamses Venner lavede den udødelige sang Wimmersvej, er mest kendt for sine skægge og folkelige hits, der blæste ud af transistorradioerne i 1970´erne og 80´erne. Trods enorm succes, steg populariteten ham aldrig til hovedet. Uanset hvor i landet han spillede, valgte han gerne at tage hjem til sin familie, og få et stykke natmad med sin kone, i stedet for at vælte sig i fans og fester. Men den store mand, med den endnu større stemme havde en tragisk historie, som han først sent valgte at fortælle til danskerne... .

16:30  

Vejen er lang - Kampen går videre (4:4)
Vejen er lang - Kampen går videre (4:4) I 1789 bliver verdens første feminist halshugget. I 1979 er tæv og trusler på livet daglig kost for alt for mange kvinder. Derfor besætter rødstrømper og andre kvindegrupper Grevinde Danner Stiftelsen og starter Danmarks første krisecenter. Sideløbende når ligestilling helt op på statsplan og med FN's kvindekonferencer op på verdensplan. Men pludselig forsvinder Rødstrømpebevægelsen. Hvorfor? Og hvorfor er Danmark i dag håbløst bagud i forhold til verdens andre lande, når det gælder ligestilling? Instruktør: Mette Knudsen Sendt første gang 28.09.2016

17:00  

USA's vilde madkampe (8:16) Iskolde imperier
USA's vilde madkampe (8:16) Iskolde imperier Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) San Francisco, 1905. Vinteren er usædvanlig kold, og den 11-årige Frank Epperson glemmer sit saftevand og rørepind på verandaen. Han har ved et uheld opfundet en ispind, som han kalder en Popsicle. Den bliver grundlaget for et is-imperium, men i 1921 opfinder Harry Burt en ispind dyppet i chokolade. Da de to mænd får patent på denne samme opfindelse, kommer kampen til at ødelægge den ene og styrke den andens formue.

17:40  

Den sorte skole: Slaget på Fælleden
Den sorte skole: Slaget på Fælleden Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om knippelsvingende politibetjente og ophidsede arbejdere. Sendt første gang 21.03.12

17:50  

Den sorte skole: Slavernes frigivelse
Den sorte skole: Slavernes frigivelse Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om slaveriet i de danske kolonier. Sendt første gang 29.02.12

TVR

15:00  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

15:01  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

16:00  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en lille lodden fyr + Vovserne redder en vild vandrer

17:00  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Ildar har dannet en superheltegruppe: "Ildar & de fire få", men gruppen er i fare, da selseste Superduper kommer til skolen for at finde sit nye sidekick.

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie (1)
Det store Ramasjang Mysterie (1) Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Motor Mille lod sig fange af den sure mand med vilje, så han kan føre hende hen til den hemmelige klub. Børnebanden befrier Motor Mille, og så sniger de sig ind i Klubben for sure mænd. Motor Mille bruger sin bue og pil til at snuppe en hel kuffert fyldt med Vokseværk.

17:45  

Vennerne og det grønne lys 2 (15:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (15:20) Vennerne har fået fat i meteorstenen, men de kan ikke få den til at virke. Heldigvis får Hugo en idé.

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

17:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Mød kyllingen Karla, de Mesterlige Monsterbørn, den gule Yeti og Tom & Jerry, når TamTam serverer en fantastisk blanding af helt nye og klassiske tegnefilm for børn og deres forældre.

20:00  

Forsvundne arvinger VI: Krigsbarnet
Forsvundne arvinger VI: Krigsbarnet Ernst nåede aldrig at se sin far, som døde ved bombardementet af Shellhuset under Anden Verdenskrig. Men spørgsmålet er, om hans far eller mor har fået andre børn, som kan arve Ernst, nu hvor han er død uden selv at have stiftet familie. Vært Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh går på jagt efter Ernsts arvinger.

DR2

18:00  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (5:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (5:7) Madserie fra BBC fra 2015. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick fortsætter sin rejse i den sydlige del af Grækenland, hvor han får den bedste hjemmelavede moussaka, han nogensinde har smagt. I sit køkken på Symi laver han galaktoboureko, Grækenlands mest populære dessert.

19:00  

Husker du... 1985
Husker du... 1985 - året er 1985. Det er ligegyldigt om du kan lide Wham eller satanisk heavy metal, bare der står La Coste på din trøje. De unge tænker på musik og mærketøj i 1985, og i fjernsynet ser de Tonny Toupé Show. Danmark slår USSR 4-2 i Idrætsparken, og den internationale terrorisme kommer til Danmark. Der sker meget på et år, det sjoveste og det vigtigste kan du se igen i aftenens program. Sendt første gang 13.11.04

20:00  

Lion
Lion Australsk autentisk drama fra 2016. Femårige Saroo bliver efterladt alene på toget - og havner tusindvis af kilometer hjemmefra i kaotiske Kolkata. Saroo kan ikke finde hjem, men ender på et børnehjem. Siden bliver han bortadopteret til et australsk par, hos hvem han finder tryghed og kærlighed. 25 år senere beslutter Saroo sig for at finde hjem til sin indiske familie. Det er lettere sagt end gjort, for han husker ikke meget - ikke engang, hvad hans landsby hed. Medvirkende: Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara m.fl. Instruktion: Garth Davis.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Dan Danny McFælde fanger en silverback gorilla, bliver Emma nødt til at lære at styre sin vrede for at kunne hjælpe sit team med at redde den.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:15  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Svampebob Firkant VIII (11)
Svampebob Firkant VIII (11) Begyndelsen på Havfruemanden + Planktons gode øje

20:00  

Hodja fra Pjort
Hodja fra Pjort Dansk animationsfilm fra 2018. Hodja vil ud og se den store verden. Men hans far vil have ham til at føre familiens skrædderforretning videre. Hodja får sit ønske opfyldt, da en gammel tæppehandler forærer ham et flyvende tæppe af den gamle glemsomme tæppehandler El Faza mod at han bringer den gamles lille barnebarn, Diamant, med tilbage til Pjort. Hodja kommer på det helt store eventyr med sin bedste ven geden Raya. Hodja får svært ved at at finde El Fazas lille barnebarn og redder kun livet, fordi han får hjælp af storbypigen Smaragd. Manuskript og instruktion: Karsten Kiilerich. Produktion: M&M Productions.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Han, hun og hunden (3:8)
Han, hun og hunden (3:8) Australsk komedieserie fra 2022. (Colin from Accounts) Gordon kommer til at sende Ashley et dickpic. Nu gælder det om at få hende til at slette billedet, inden hun opdager det.

22:00  

Mr. & Mrs. Smith
Mr. & Mrs. Smith Amerikansk actionkomedie fra 2005. Mr. og mrs. Smith er et tilsyneladende helt almindeligt ægtepar, der lever et tilsyneladende helt almindeligt forstadsliv. Men i virkeligheden er John og Jane Smith dødeligt effektive lejemordere, der tilmed er ansat af hver sin organisation. Hr. og fru Smith kender ikke noget til hinandens dobbeltliv. De drømmer begge om lidt spænding i ægteskabet, og de får deres ønske opfyldt, da de bliver hyret til at myrde - hinanden! Medvirkende: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn m.fl. Instruktion: Doug Liman.

23:50  

Master and Commander: Til verdens ende
Master and Commander: Til verdens ende Amerikansk actiondrama fra 2003. (Master and Commander) Under napoleonskrigene bliver det britiske skib Surprise pludselig angrebet af det franske kaperskib Acheron. Surprise bliver alvorligt skadet, og en stor del af mandskabet såres. Alligevel er kaptajn Jack Aubrey fast besluttet på at tage kampen op med Acheron. Han sætter efter det franske skib på en yderst risikabel mission. Medvirkende: Russell Crowe, Paul Bettany, Billy Boyd m.fl. Instruktion: Peter Weir.

DR2

21:50  

Margin Call
Margin Call Amerikansk drama fra 2011. "Der er tre måder at tjene penge på i den her branche. Vær først, vær klogest - eller snyd!". Året er 2008, og en gigantisk finanskrise er under opsejling. I en stor investeringsbank er Peter Sullivan en af de første, der indser, at der er noget i gære. Den unge finansmand opdager, at firmaet risikerer et tab, der er større end dets værdi. Nu starter en desperat kamp for at begrænse skaderne - koste, hvad det koste vil. Medvirkende: Kevin Spacey, Paul Bettany, Jeremy Irons m.fl. Instruktion: J.C. Chandor.

23:30  

Dean Martin: King of Cool
Dean Martin: King of Cool Amerikansk dokumentar fra 2021. (Dean Martin: King of Cool) Han var indbegrebet af cool. Dean Martin var en af de største stjerner i Hollywood og på tv i det 20. århundrede. En fuldendt charmetrold både på scenen og uden for - og elsket af alle. Men på trods af hans berømmelse var der aldrig nogen, der virkelig kendte ham. Hvorfor var Dean Martin sådan en gåde?

23:35  

Gidseltagerne
Gidseltagerne Dansk dokumentarfilm fra 2023. (The Hostage Takers) I 2014 halshuggede Islamisk Stat den amerikanske krigskorrespondent James Foley for åben skærm. Efterfølgende opsporede hans ven Sean Langan to fængslede, britiske islamister, der var involveret i henrettelsen. Langan optog timelange chokerende og intense interviews med de to Islamisk Stat-medlemmer. De vogtede over mange vestlige fanger, som gav dem dæknavnet 'The Beatles'. Blandt fangerne var den danske fotograf Daniel Rye, der oplevede deres brutalitet.

TVR

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

02:00  

Beck: Hævnens pris
Beck: Hævnens pris Svensk krimi fra 2001. (Beck - Hämndens pris) Da to betjente bliver likvideret, går Martin Beck på jagt efter morderne. Det samme gør Gunvald Larsson, der var bedste ven med en af de dræbte. Han er overbevist om, at mordene var en hævnaktion, og han lægger ikke fingrene imellem i sin jagt på gerningsmændene. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt. Dag Sjöberg: Shanti Roney. Instruktion: Kjell Sundvall.

03:35  

Mord med miss Fisher (13)
Mord med miss Fisher (13) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Murdoch Foyle er på fri fod. Han er blevet sat i forbindelse med antikvitetshandleren Monktons mistænkelige dødsfald. Nu opdager Phryne, at Foyle er medlem af en bizar kult, der er inspireret af de gamle egyptere. Kan Phryne få ram på sin ærkefjende og løse mysteriet om sin søsters skæbne?

DR2

01:15  

The Riot Club
The Riot Club Britisk thrillerdrama fra 2014. Medlemmerne er rige, privilegerede og uden hæmninger. Den legendariske og berygtede studenterklub The Riot Club på Oxford universitet tilbyder at optage de to nye studerende Miles og Alistair. Optagelsesritualerne er grænseoverskridende, og en middag med masser af alkohol bliver skæbnesvanger for alle. Filmen er inspireret af historier fra the Bullingdon Club på Oxford universitet. Medvirkende: Sam Claflin, Max Irons, Tom Hollander, m.fl. Instruktion: Lone Scherfig.

TVR

03:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SPOETTRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0331180623